lördag 29 maj 2010

Lördagmiddag 22 maj 2010

Förrätt:
Färsk pilgrimsmussla grillad i sitt skal med champagnevinäger, schalottenlök, vitlök och smör. Serverat med musselbuljongskum.

Dryck:
Kleine Zalze Cellar Selection Bush Vines Chenin Blanc

Varmrätt:
Grillad hängmörad biff med kryddblandning från Hemma gastronomi serverat med grillad snackspaprika, grillade tomathalvor och grönsallad.

Dryck:
Las Moras Reserve Malbec 2007, Argentina. Vinet är köpt på Viking Line.

Ost:
Gruyère och Blu di Capra med knäckebröd och fikonmarmelad med lagerblad. Allt från Hemma gastronomi.

Dryck:
Nederburg Noble Late Harvest

Dessert:
Hemlagad vaniljglass med hemlagad blandsylt och fikon- och chokladkaka.

Dryck:
Samma som till osten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar